CMS systemer

CMS systemer - vælg det rette system fra start

CMS er betegnelsen for et Content Management System, her er der tale om software udviklet således, der nemt kan oprettes og håndtere dokumenter, billeder og video etc. Systemet giver mulighed for at den almindelige bruger, uden kendskab til kodning kan opdatere og vedligeholde virksomhedens hjemmeside.

CMS systemer findes i mange forskellige udgaver, der kan anvendes systemer udarbejdet under Open Source, hvilket betyder at selve grundsystemet er frit tilgængeligt og kan anvendes uden nogen form for betaling. Der findes ligeledes systemer man skal købe en form for abonnement ordning på og hvor der betales en opstartspris og et løbende abonnement til leverandøren af dette software.

 

Fordelen ved at anvende et CMS system

CMS systemet kan opdateres fra de forskellige browsertyper, såsom Internet Explorer, Firefox, Google Chrome og Opera mv. Selve redigeringen af websitet og de enkelte sider kan opdateres og nye sider sættes op fra enhver tænkelig maskine, hvis man har de rette koder og passwords etc. CMS systemerne kan godt begrænses til udvalgte IP adresser i forbindelse med opdateringsmuligheder etc. således der opsættes yderligere sikkerhed i forhold til hackere etc.

Vi anvender typisk i vores produktioner systemer som Joomla, Drupal, Typo3, Umbraco og WordPress, i disse systemer dækkes langt de flestes behov for hjemmeside og med tilpas mulighed for udvidelser i takt med behovet opstår.

Fordelen ved at anvende et gratis system er helt klart, at omkostningerne til CMS systemet kun vil være udarbejdelsen af design, templates, opsætning, søgemaskineoptimering og undervisning i brug af systemet.

 

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: