Html baseret website

Et Html baseret websted / håndkodet html baseret website, hvis du skal bruge et lille website, der kan være tale om et visitkort eller nogle ganske få websider, her kan det ikke altid betale sig at sætte et komplet CMS system op til opgaven, der kan ligeledes være tale om optimering af allerede eksisterende websider på dit website, hvis det ligger kodet i almindelig html, php, asp, .net etc.

Temasider, landingpages og sider der skal være specielt synlige på søgemaskinerne, her kan det i mange tilfælde godt betale sig at få håndkodet disse sider, dette sikrer at kodningen er optimal i forhold til søgemaskinerne og deres webcrawlere, resultaerne på optimerede håndkodede websider giver ofte bedre resultater i søgeresultat listen end sider genereret fra et CMS system.

Brug et CMS system hvor det bedst kan betale sig

Normalt anbefaler vi at selv mindre websites sættes i et eller andet CMS system. Dette forhold skyldes at i dag er der forholdsvis mange Open Source systemer, der ikke koster noget at bruge og hvor der kun skal betales for opsætning og webdesign mv.

F.eks. WordPress egner sig fortrineligt til selv meget små websites, hvor der for små penge hurtigt er et køreklart system sat op med virksomhedens produkter og kerneydelser etc.

Temasider kædet sammen ned et mindre godt CMS system, er stadig en rigtig god løsning til dem, der gerne vil være med i søgeresultaterne på f.eks. Google og hvor systemet ikke lige har den fornødne teknik og kraft til at være med om de ønskede søgeresultater og virksomheden ikke har den fornødne luft i budgettet til at få skiftet til et nyt og tidssvarende CMS system.

Her vil løsningen med håndkodede specialsider være en både billig og samtidig god løsningsmodel til at få forbedret resultaterne på Google.

Vi kan tilbyde enhver assistance med håndkodede sider, der passer til det aktuelle behov.

 

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: