Magento webshop

Magento shopsystemet er et Open Source system, hvilket betyder softwaren er til fri afbenyttelse. Det eneste man betaler for er opsætning, design af templates, opsætning af betalings-system, igangsætning og søgemaskineoptimering.

Til shopsystemet findes en stor del af plugin, de fleste af disse er gratis fra den store gruppe udviklere der arbejder på dette system.

Magento shopsystemet er et af de større systemer, det kan løse de fleste større webshop ønsker i forbindelse med e handel. Dette betyder at det er et system man som bruger skal afsætte fornøden tid til at sætte sig ind i for at udnytte dette system optimalt i sin online forretning.

Shopsystemet understøtter installation af moduler via et web-baseret interface (Browser) disse installationsmuligheder er tilgængelige via administrations området af shoppen.

Magento shop systemet er første gang lanceret 31.08.2008 og findes i to forskellige udgaver, en gratis version, udgivet under OpenSource og en Entreprisemodel som koster i omegnen af kr. 60.000,- i licens om året.

 

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: