Webbureauet

 

2webdesign begyndte som IT virksomhed i 1995 og i 1998 begyndte fokus at dreje sig ind på webdesign og online applikationer, i 1999 – 2000 var vi med i udviklingen af forskellige online betalingssystemer, bla. med daværende Mobilix, teleselskabet ændrede senere navn til Orange, her var vi med til at udarbejde script til mobiltelefon betalingssystemet.

Mobilix var det første teleselskab der introducerede mobilbetaling. Vi har været med til at udarbejde betalingssystem til bankoverførsel til webshops med Unibank / Merita nordbankens betalingsløsning, banken har senere har ændret navn til Nordea, her var der tale om online betalingssystemer til webshops, disse skulle kædes på betalingssystemerne i sikre gateways, kravspecifikationen var kryptering med MD 5 algoritmer, for sikker kommunikation med bankens online banking system.

Vi har derudover programmeret PBS gateways til tidligere shopløsninger for en stor del kunder.

Søgemaskineoptimering bliver hovedproduktet

Webbureauet begyndte så småt med at tilbyde kunder søgemaskineoptimering i forbindelse med fremstilling af webshops og websider. Søgemaskineoptimering var ikke noget der var ret mange der tænkte på daværende tidspunkt, de fleste koncentrerede sig om de få indeks der var bla. Jubii mv. Vi så allerede dengang muligheden i profilering af kunder på søgemaskinerne, en webshop uden en egentlig markedsføringsplan på internettet var tvunget til at skaffe kunder fra offline medier såsom aviser, dagsblade og mund til mund metoden, ved at søgemaskineoptimere på produktnavne og virksomhedens kerneydelser ville tilgangen til webstedet kunne øges betragteligt i forhold til dem der kun brugte offline annoncering i deres markedsføring. Derfor valgte vi at tilbyde kunder søgemaskineoptimering, som en af de første i landet, ved at se på f.eks. 2webdesign på web.archive.org, hvor det fremgår af søgemaskineoptimering er på produktpaletten allerede i starten af årtusindeskiftet, prøv evt. at teste de andre virksomheder, der siger de har 10 – 11 år på bagen indenfor søgemaskineoptimering, i dette indeks og hvad de egentligt solgte dengang.

Vi har har udført over 8.500 søgemaskineoptimeringer for kunder, og dette indenfor stort set alle former for virksomhedstyper, fra små forretninger til store internationale koncerner.

Ændring i virksomhedens produktionsområder

Vi har med virkning fra d 01.08.2010 ændret på vores setup, således vi udfører webdesign, opsætning af CMS systemer, udvikling af webshops, drift af online shops, script udvikling etc i divisionen 2webdesign, her er fokus udelukkende på disse opgaver. Grunden til opdelingen skyldes at produktpaletten er øget over tid og der i dag er mange der forespørger på CMS systemer og programmering og opsætning af disse, derudover er der mange onlineshops som ønsker hjælp, rådgivning og programopsætning af disse.

 

SEO flyttes nu permanet til specielafdeling

Fokus på søgemaskineoptimering og markedsføring har været i enorm vækst siden vi begyndte med denne ydelse. Vi vil gerne have en så professionel tilgang som mulig til denne specielle disciplin, og har valgt at køre det fra en intern afdeling i virksomheden. Her vil der udelukkende blive fokuseret på online marketing, webanalyse, datamining, søgemaskineoptimering, Google adwords og områder for synlighed på Internettet.

Alle tidligere artikler og tidssvarende materiale om SEO, søgemaskineoptimering og markedsføring er overført til Onlinemarketing.dk Dette vil være websitet, hvor der fremadrettet vil være information om online markedsføring, søgemaskineoptimering, Google og de andre søgemaskiner. På bloggen blog.onlinemarketing.dk bliver der orienteret om nyheder indenfor markedsføring og søgemaskiner.

Når vi tilbyder virksomheder webdesign og shopløsninger, har vi inhouse hele markedsføringsmaskinen og knowhow tilknyttet, derfor kan du sikkert bestille dit nye websted og webshop hos 2webdesign som vil altid leverer søgemaskine venlige CMS systemer og webshops.

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: