Søgemaskineoptimering

 

At blive set på søgemaskinerne i de organiske søgemaskine resultater kræver en nøje tilrettelagt søgemaskineoptimering og en markedsstrategi for virksomheden. Google er i dag det vigtigste sted at være synlig, men andre steder som f.eks. Facebook og Twitter, er ligeledes steder der med en god markedsføringsstrategi kan hentes kunder og brugere fra.

Søgemaskineoptimering øger kundemængden til dit website

Søgemaskineoptimering og synlighed i søgemaskinerne

Søgemaskinerne / spiderne er opbygget således, at de indekserer på forskellige ordstillinger – ordsammensætninger og linkpopularitet fra andre websteder på nettet. Der anvendes flere hundrede parametre i algoritmeberegningerne, som vurderer de enkelte websteder i forhold til relevans og vigtighed i forhold til ligestillede websteder mv.

Kunsten er at sammensætte informationer, så de løftes op i køen og figurerer som nogle af de første placeringer, når der søges på søgemaskinerne, det kræver en god søgemaskineoptimering, som dels sikrer maksimal optimering af webstedet, og efterfølgende hjælp til at skabe et fornuftigt linkpopularitetsprogram, som tager udgangspunkt i virksomhedens produkter eller budskaber, og samtidig matches med ligestillede websteder, der giver god linkværdi i forhold til det aktuelle website.

Søgemaskinerne ændrer fra tid til anden indekseringsprocedurer, hvilket betyder at der med jævne mellemrum skal foretages justeringer af indekseringsalgoritmen for at bevare sin placering i indekset. Dette er en del af hele processen med en effektiv søgemaskineoptimering.

Vi har valgt at opdele vores IT virksomhed i en webproduktionsafdeling under 2webdesign, her er fokus de mere almindelige webopgaver, såsom udarbejdelse af websites, webshops til e handel, opsætning af CMS systemer, blogs og script programmering mv.

Online Marketing er specialister indenfor online markedsføring, hvor søgemaskineoptimering, Google adwords og med fokus på alt hvad der vedrører online marketing og relaterede emner, Alt dette er samlet i et kompetent team af markedsføringsspecialister og tilknyttede partnere, med et formål for øje, at skaffe vores kunder den bedste placering og annoncering på søgemaskinerne.

Vores hovedafdeling arbejder udelukkende med søgemaskineoptimering og markedsføring i søgemaskinerne. Du kan læse mere på marketing afdelingens hjemmeside på onlinemarketing.dk.

Hvis du ønsker at læse mere om online markedsføring og søgemaskineoptimering skal du besøge vores website onlinemarketing.dk – her finder du artikler om søgemaskineoptimering, Google analytics, webanalyse, Google adwords, OnPage optimering, teknik og meget mere…

 

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: