Søgemaskineoptimering & SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) giver flere besøgende fra søgemaskinerneSøgemaskineoptimering er en afgørende faktor i dag – Det er tit en afvejning og overvejelse værd med søgemaskineoptimering efter køb af et dyrt CMS system ( content management system ) af overveje dette, fordi de fleste CMS systemer ikke er søgemaskine venlige og investeringen af sitet på CMS platformen ikke tjenes hjem, grundet ringe besøgstal fra søgemaskinerne.

Mange CMS systemer er desværre så godt som usynlige i søgemaskinerne uden SEO, og tilretning til søgemaskine venlige konstruktioner – Dette uanset om webudviklere siger det modsatte, det skyldes tit deres uvidenhed og manglende forståelse for søgemaskiner og deres opbygning.

Professionelt SEO til dit website

Søgemaskineoptimering også kaldet SEO ( search engine optimization ) og programmering af Websites efter dine ønsker og behov giver relevante og målrettede besøgende fra søgemaskinerne til dit website.

Søgemaskineoptimering har været en kernekompetence hos 2webdesign siden 1999, vi har foretaget optimering på over 9.500 websites World Wide og vedligeholder og skaber positioneringer for vores kunder dagligt med opdaterede løsninger efter søgemaskinernes retningslinjer. Vores fornemmeste opgave er at holde et vågent øje på udviklingen indenfor søgemaskineoptimering. vi analyserer, rådgiver, udvikler, designer, implementerer og vedligeholder websites til den krævende virksomhed, og hvor der er ligges vægt på synligheden i søgemaskinerne vha. aktiv søgemaskineoptimering og rådgivning om brug af Google adwords ppc kampagner, som er et godt supplement til markedsføringen og derved giver mulighed for flere besøgende til websitet.

Søgemaskineoptimering hvordan i praksis?

Søgemaskineoptimering som totalkoncept, der indeholder alt fra planlægning til fuld implementering af løsningen i virksomheden – Det er også muligt selv at deltage i procesforløbet igennem sin egen projektorganisation eller som medspiller i udformningen af det enkelte design og konstruktion i f.eks. CMS systemet mv. i forbindelse med optimeringen af dit website.

Ovennævnte faser / arbejdsmodeller er vigtige parametre og bør gennemgås i startfasen af projektet, således at der udarbejdes en optimal søgemaskinestrategi for dit website, og investeringen og afkastet, og heraf ROI sikrer en din succes på Internettet for din virksomhed.

SEO – profilering af websites

Vi profilerer virksomheder med et ønske om en god gennemslagskraft og synergieffekt på Internettet – således at RoI står mål med investeringen i webløsningen.

Priserne er afstemt, således at der er en løsning i enhver prisklasse. Det koster som regel mindre end at være præsenteret i f.eks. en telefonbog – fagblad etc. med en nogenlunde synlig annonce at få foretaget en professionel søgemaskineoptimering på sit website.

Søgemaskineoptimering hvordan kommer jeg i gang

Ring eller mail for yderligere information, vi giver gerne et uforbindende tilbud på netop dit / jeres nye webdesign, Google adwords kampagne, søgemaskinoptimering eller markedsføring i søgemaskinerne. Du kan kontakte vores hovedafdeling på Online Marketing, som er klar til af hjælpe dig med bedre udnyttelse af dit website.

 

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: