Webdesign

 

Webdesign af hjemmesiderVi hjælper dig i hele processen fra du beslutter dig til at bestille en hjemmeside til den fungerer, dette set i forhold til de rammer og ønsker om design, der skal indgå i den færdige produktion, udgangspunktet er hos os altid, at hjemmesider skal programmeres således de får de bedst mulige placeringer på søgemaskinerne, dette stiller store krav til de personer der udvikler bla. de forskellige templates, sideløbende med det helt rigtige design, logo og sideopsætninger, npr disse programmeres, så skal funktionerne i forhold til søgemaskinerne være helt på plads.

Hvis man i dag ikke tager udgangspunkt i søgemaskineoptimering allerede i produktionsfasen af et website, vil det tit ende med lappeløsninger efterfølgende og derved dårlige besøgstal, medmindre man køber google adwords og lign. som alternativ til en søgemaskineoptimering.

 

 

Søgemaskineoptimering og webdesign i samme pakke

Når du bestiller en ny hjemmeside opsat på et CMS system fra 2webdesign, kan du altid forvente noget der fungerer, et system der skaber gode placeringer på søgemaskinerne, hvis du så samtidig beslutter dig for at få en markedsføringspakke fra vores markedsføringsafdeling, vil succesen for dit nye website være maksimal, dette allerede fra den første dag dit website kommer online.

 

Kontakt os gerne for et tilbud på dit næste website / webprojekt.

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: