Webshop E handel

 

Vi fremstiller din butik / Online shop til fremtidens Internethandel. Butiksløsningen / Internet forretningen kan programmeres således at den indgår direkte / indirekte med den almindelige firmapræsentation på jeres normale hjemmeside.

webshopløsninger

Til denne opgave skal der besluttes om det er en public butik der skal etableres ( detailhandel hvor alle kan købe ind ) eller det skal være en lukket kreds af forhandlere der køber ind engros. Dette vil bevirke at der skal etableres brugerkontrol og registrering via brugernavn og passwordsbeskyttede sider.

Ligeledes skal der overvejes om der tilbydes kreditfaciliteter til kunderne – her tænkes specielt på om hvorledes betalingerne ønskes gennemført – Betaling og muligheder, skal der kunne betales med Dankort, Visakort, Mastercard – skal der tilbydes betaling med direkte bankoverførsel f.eks. Nordeas online betalings løsning eller tilbydes normale kredit betingelser som f.eks. 30 dage netto.

Vi tilbyder i samarbejde med anerkendte web-hoteller en betalingsløsning via PBS og Nordea betalings system på yderst favorable vilkår til netop din Internet butik.

I forbindelse med godkendelse hos PBS og Nordea kræves det, at der udfyldes ansøgningsskemaer i forbindelse med etableringen. Der foretages kreditvurdering af jeres firma hos PBS og Nordea. Kontakt os for nærmere information om hvordan dette løses hurtigst muligt.

Online shop med kreditkort betaling

 

Fra ide til virkelighed – Din butik er etableret indenfor ca. 14 – 30 dage, med egen butiksløsning.

Vi vil udarbejde en shopløsning til dig, her tager vi udgangspunkt i din virksomheds størrelse og anvender en shoptype der svarer til din forretning, her vil vi typisk foreslå f.eks. wp-e-commerce, hvis der er tale om en virksomhed med få varenumre, Virtuemart, hvis dit system allerede bygger på Joomla, Magento eller osCommerce hvis der er tale om en større shopløsning. De førnævnte shopløsninger er alle open source, hvilket betyder at softwaren er gratis, du betaler kun for udvikling af templates og opsætning, webhotel og søgemaskieoptimering.

Vi har opsat Dandomain webshop og Scannet webshop for flere kunder, og vores markedsføringsafdeling er super eksperter i af få disse typer webshop til at ligge godt i søgeresultaterne på søgemaskinerne, så hvis du ønsker en kommersiel udgave kan vi hjælpe dig med både Scannet og Dandomain webshop systemerne.

Markedsføring af den nye webshop

 

Når vi leverer en shopløsning til har den altid været kørt igennem med en tættekam af vores markedsføringsafdeling, de vejleder i opstartsprocessen, de kontrollerer at søgemaskinefunktionerne opg optimerings parametrene er opsat og programmeret korrekt, de giver shoppen en søgemaskineoptimering lige inden systemet sættes i drift, derefter linkes systemet op således det er indekseret på Google samtidig med du modtager dit færdige website.

Internet butikker er en god måde at sælge sine produkter på og kundegrundlaget er enormt, så kom med på vognen og deltag i denne fase af markedsføringen.

Læs mere om søgemaskineoptimering af webshop til e handel, vores markedsføringsafdeling beskriver områder og faldgrupper i forbindelse med valg af søgemaskine venlige shoptyper.

Kontakt os for yderligere information.

 

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: