WordPress blog

WordPress er et Open Source blogsystem, vel nok et af verdens bedste systemer til blogging, systemet er programmeret i PHP.

Systemet er forholdsvis nemt at sætte op, således en blog kan være køreklar til privat eller virksomheds-blogging hurtigt.

Systemet indeholder forskellige templates som kan anvendes, hvis man ikke stiller krav til egne templates på bloggen.

Til WordPress findes et kæmpe udvalg i plugin som kan forbedre udnyttelsen af WordPress systemet, der findes bla. SEO moduler, der gør det nemt at søgemaskineoptimere sit website til bedre placeringer på søgemaskinerne, derudover er der snart set alle former for speciel plugin som kan løse forskellige opgaver for brugeren.

Vi udarbejder kundedesignede templates til WordPress, og her får du et system, hvor søgemaskineoptimering er indarbejdet i hele konstruktionen af din kommende blog, det at have en synlig blog er et vigtigt parameter, derfor er processen omkring marketingdelen det grundlæggende og skal fungere i forhold til konkurrenter etc.

Vi opsætter din kommende WordPress installation med SEO moduler der har været forbi vores SEO gruppe, inden sitet sættes i luften (Det vil du blive super glad for).

Lidt historien om WordPress

2001 – b2 cafelog lanceret af Michel Valdrighi .

2003 – Matt Mullenweg og Mike Little gaffel b2 og udvikler WordPress.

2004 – Programudvidelser introduceret med version 1.2 ( Mingus ).

2005 – Der indføres et temasystem og statiske sider i forbindelse med Version 1,5 ( Strayhorn ), Der kommer efterfølgende en ny backend til som også kan varetage caching, et nyt blogrool system i Version 2,0 ( Duke ).

2007 – En ny brugergrænseflade, autosave, med stavekontrol og andre nye funktioner blev indført i Version 2.1 ( Ella ). Widgets , bedre Atom feed support og forbedring af hastigheden kom med i Version 2,2 ( Getz ). Og tagging , og en ny taksonomi system blev indført i Version 2,3 ( Dexter ).

2008 – Version 2,5 ( Brecker) blev udgivet sammen med en ny administration UI design af Happy Cog, og der blev indført et widget system og API.

Version 2,6 ( Tyner ) med udgangspunkt i version 2,5 og indførte opstille rettelser. En usability undersøgelse blev udført på 2,5 i løbet af sommeren 2008, hvilket førte til udviklingen af Crazyhorse prototypen, og den endelige frigivelse af Version 2,7 ( Coltrane ), som kom med redesignet administration og brugergrænseflade, som skulle forbedre brugervenligheden.

Version 2,7 indførte også automatisk opgradering, og fik en indbygget plugin installation mulighed og mange flere nyheder.

2009 – Version 2,8 ( Baker ) indførte tema installering og tilpasning samt en forbedret widget UI og API.

Version 2.9 ( Carmen ) indført billedredigering, en papirkurv / Undo funktionen, bulk plugin opdatering.

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: