WordPress som CMS system

 

WordPres er et blogsystem, men mange er begyndt at bruge dette system som en form for et CMS system, systemet kan godt anvendes som et indholdsstyringssystem, der er efterhånden i de sidste nye opdateringer kommet så mange nye detaljer og brugere og udviklere har udviklet en stor mængde plugin til løsning af mange forskellige former moduler der er nødvendige, hvis det skal kunne være konkurrencedygtigt i den kategori der hedder CMS systemer.

Den helt store fordel ved at bruger WordPress ligger i at systemet relativt let kan søgemaskineoptimeres, opsætningen af selve systemet er forholdsvis let, brugerfladen er nem at arbejde fra som almindelig bruger, mulighed for hurtigt at skifte design via templates, mange kan downloades gratis andre kan man få speciel udviklet med sit helt eget design til sin WordPress.

Hvis man ser på markedet i dag, vil man se der er en del virksomheder der har valgt WordPress til deres CMS løsning.

Vi hjælper gerne med at opsætte dit næste website i WordPress, vi har god erfaring med at udvikle templates og sætte systemet op, således det giver maksimal udnyttelse i forhold til søgemaskinerne. En færdig produktion vender altid vores markedsføringsafdeling som giver den et pift i form af en søgemaskineoptimering til start.

 

Nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrev: